Luk Skajvoker Ipak Ima Sina?

Prošle nedelje internetom se raširilo nekoliko zanimljivih glasina, od kojih je najveća ta koja kaže da se loza Skajvokera ipak nastavlja!

Po običaju, iako su detalji koji slede za sada samo glasine, oni su potencijalni deo zapleta Epizode VII, tako da nastavak teksta čitate na sopstvenu odgovornost.

Elem, portal Making Star Wars je dobio informaciju od četri različita izvora (od kojih su tri veoma pouzdana i ranije su davala tačne informacije) da Luk Skajvoker ima sina i da njega u filmu igra Domnal Glison (Domnhall Gleeson)!

Međutim, zanimljivo je u čitavoj situaciji to što Glison u filmu igra imperijalnog oficira – oko toga se slažu svi izvori, a to su rekle i brojne ranije glasine. E pa, Making Star Wars tvrdi da ima odgovor na to kako je moguće da je Skajvokerov sin postao član Imperije. Ovako: Glisonov lik je prebegao na stranu Imperije kada je Republika počela da koristi super-oružija! U suštini, Lukov sin nije veran ni jednoj ni drugoj strani, već pokušava da razoruža i Republiku i Imperiju i tako spasi milione nedužnih koji umiru u ratu.

To bi bilo to. Na žalost, Making Star Wars se nije dotakao toga ko je majka Lukovog sina. Sve u svemu, zanimljiva glasina koju, naravno, tretirajte kao takvu do neke zvanične potvrde.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s