Prevedene Star Wars Kratke Priče na Star Wars Legends Serbia!

Hammer

Dame i gospodo, dragi prijatelji i fanovi Star Warsa, kao i ove stranice. Od sada ćete imati priliku da na ovom sajtu preuzimate originalne Star Wars kratke priče koje su prevedene na srpski!

Te priče nisu nikakav fan fiction, već su zvanične, licencirane Star Wars priče, objavljivane uglavnom u magazinu Star Wars Insider. Te priče, kao i čitava Star Wars fikcija, pripadaju dvema kontinuitetima: Kanonu i Legendama, a vi ćete bez problema moći da prepoznate kojem kontinuitetu priča pripada na osnovu toga da li je baner „Legende“ na naslovnoj strani (pogledajte slike iznad). Autore ovih priča čine neka manje poznata imena, ali i neki od velikana Star Wars literature.

U planovima je da barem jednom mesečno bude okačena nova prevedena priča. Kao i ostale sadržaje za skidanje, i ove priče možete preuzeti iz Download Boxa, a za njih će biti napravljen poseban folder pod nazivom „Kratke Priče“. Sve priče će da budu u pdf formatu, a kao i kod stripova, uz njih će ići i tekstualni fajl „PRE ČITANJA“ u kojem ćete imati kratak opis priče i kada se ona dešava.

Već sada u Download Boxu možete da preuzmete kratku priču Erupcija pisca Džona Ostrandera (John Ostrander), a u toku je rad na kratkoj priči Malj Edvarda Erdelaka (Edward M. Erdelac) – naslovne strane i jedne i druge priče možete videti gore.

Uživajte u čitanju i,

Neka Sila bude sa Vama.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s