[SLIKE] Novi Koncept Art Negativca iz Epizode VII

Juče se u toku dana internetom proširila slika koja je navodno predstavljala novi koncept art glavnog negativca Epizode VII. Iako ju je dosta ljudi, uključujući i mene, dočekalo sa skepticizmom i nepoverenjem, sada, kako prenosi starwarsunderworld.com, iz više izvora je potvrđeno da je ona 100% legitimna.

Kao što možete da vidite sa naslovne slike, nastavak teksta sadrži detalje koji su potencijalni deo zapleta Epizode VII, tako da nastavak teksta čitate na sopstvenu odgovornost.

Dakle, slika (dole) koja je pred vama pokazuje navodnog glavnog negativca u punoj ratnoj opremi. Definitivno se najviše ističu svetlosna sablja sa ovim „štitnicima“ za ruke i maska na licu. Što se tiče sablje, i nisam nešto oduševljen njenim dizajnom, a kada je maska u pitanju, ona me jako podseća na maske koje su nosili Siti u The Old Republic video igri.

E sada. Portalu starwarsunderworld.com su više izvora potvrdili da je ova slika 100% legitimna, te da ona predstavlja onog famoznog inkvizitora kiborga, za kojeg kažu da ga tumači Adam Drajver (Adam Driver). Rečeno je da inkvizitor stavlja ovu opremu kada ide u borbu, a da inače izgleda kao u koncept artu koji smo ranije videli. Kao što rekoh, svi izvori se slažu da je ova slika original iz produkcije Epizode VII, ali neki čak i tvrde da je snimljena scena sa inkvizitorom koji je bio ovako obučen. Naime, u toj sceni, koja se odvija u nekoj šumi dok pada sneg, inkvizitor se sukobljava sa likovima koje igraju Dejzi Ridli (Daisy Ridley) i Džon Bojega (John Boyega). Pored toga, ova slika stilom jako podseća na onaj koncept art chrome troopera, te deluje da ih je radila ista osoba.

Kao i uvek u ovim situacijama, teško je reći da li je slika legitimna ili ne, ali s obzirom da pomenute izvore čine makingstarwars.com, indierevolver.com, te starwars7news.com, sliku i glasine koje je prate nikako ne treba tek tako odbaciti. Takođe, juče popodne se ovu sliku moglo naći na svakom koraku, a sada sam jedva uspeo da nađem ovu. Slučajnost?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s