The High Republic: Tempest Runner je nova audio drama Kavana Skota!

tempest_runner_final-crop

Nakon što je zvanično započeo drugi talas prve faze The High Republic materijala, zvanično je prezentovana naslovnica nove audio drame Kavan Skota.

Audio drama će nositi ime Tempest Runner i biće posvećena Lorni Di, jednoj od vrhovnih vođa grupe Nihil. Ovo će biti prva audio drama koja stiže u okviru materijala iz High Republic izdavačkog programa, a njen autor se već oprobao u ovom formatu sa Dooku: Jedi Lost. Još jedna audio drama je do sada objavljena, a ona je bila sinteza priča iz stripova o doktorici Afri.

Uz naslovnicu (gore), na zvaničnom Star Wars sajtu je objavljen i sinopsis ove audio drame:

„Oluja grupe Nihil je grmela po galaksiji, ostavljajući iza sebe haos i tugu. Neki od njenih jurišnika su opaki kao i njihov Tempest Runner, Lorna Di. Ona ostaje korak ispred Džedajskog reda kao upravljajući svojom letelicom koja nosi ime najsmrtonosnijeg čudovišta u galaksiji: Lorna Di. Ali nikome ne može zauvek da polazi zarukom da beži braniocima Republike.

Nakon što joj je posada pobeđena, Lorna upada u ruke Džedaja, ali tek nakon što sakrije svoj identitet, tako što je postala samo još jedan osuđenik grupe Nihil. Njeni otmičari nisu sposobni da shvate kakvu su zver uhvatili. Kao i svaka druga budala koju je sahranila, njihova greška je što su je ostavili u životu, a Lorna je rešena da im to što su je potcenili bude poslednja greška.

Zaključana u brodu Republike, vođena je kroz galaksiju kako bi popravila štetu koju su ona i njene kolege načinile. Ali dok Lorna planira svoje slavno bekstvo, formira saveze koji postaju sve bliži prijateljstvima. Van grupe Nihila – odvojena od svog zloglasnog broda, njenog arsenala i njenog ozloglašenog imena – Lorna mora da izgradi svoj put. Da li će on voditi ka spasenju ili će se ona iznova pojaviti kao još veća pretnja nego ikada ranije?“

Kako vam se dopao ovaj sinopsis, koja očekivanja imate od ove audio drame kao i svoje utiske o dosadašnjim Star Wars audio dramama nam možete ostaviti u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s