Star Wars Legends Essentials – četiri nove knjige!

LegendsEssentials2

Nakon što su ranije tokom godine prezentovali Legends Essentials, serijal reprintovanih knjiga iz Legends kontinuiteta, izdavačka kuća Del Rey nastavlja sa dopunjavanjem ovog serijala.

U prvoj turi knjiga iz ovog serijala su bili Heir to the Empire Timotija Zana, Darth Bane: Path of Destruction koji je pisao Dru Karpišijan i Shatterpoint koji dolazi iz pera Metju Stovera. Sedmog septembra ove godine će biti objavljeno još knjiga koje će dopuniti ovaj serijal, a Del Rey je objavio čemu se ljubitelji starog proširenog univerzuma mogu radovati:

„Do danas, prošireni univerzum ostaje inspiracija mnogim Star Wars kreatorima i objavljuje se pod oznakom Legends. Ideje, likovi, elementi priča i drugi delovi Star Wars zabave vuku korene iz proširenog univerzuma. Legends Essentials kolekcija će vam doneti neke od najpopularnijih materijala.

Sedmog septembra, kolekcija će biti dopunjena novim knjigama mekog poveza: Dark Force Rising i The Last Command Timotija Zana, Darth Bane: Rule of Two Drua Karpišijana, kao i Rogue Squadron autora Majkla A. Stekpola. Za svaku od knjiga stiže nova naslovnica. Trejsi Čing je zaslužna za dizajn naslovnice Zanovih knjiga, Sajmon Gonard stoji iza naslovnice knjige o Dartu Bejnu, dok je Douli kreirao dizajn naslovnice za Rogue Squadron. Pored nove naslovnice, Rogue Squadron će dobiti novu verziju audio knjige, koju će čitati Mark Tompson.“

Del Rey je takođe napomenuo da će naredna grupa knjiga iz ove kolekcije biti prezentovana na proleće naredne godine.

Da li vam se sviđa ova inicijativa izdavačke kuće Del Rey, kao i koje knjige biste voleli da dobiju novo ruho Legends Essentials kolekcije nam možete ostaviti u komentarima ili na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s