Republic Commando stiže na Nintendo Switch i PlayStation 4 i 5!

republic commando

Glasine koje su prethodnih nedelje kružile internetom su se ispostavile kao tačne – legendarna video igra Republic Commando stiže na Switch i PlayStation!

Naime, pre dva dana Lucasfilm Games i Aspyr su zvanično saopštili da Republic Commando stiže 06.04.2021. na Nintendo Switch, PlayStation 4 i (posredstvom backwards compatibility-ja) PlayStation 5!

Inače, Aspyr je tokom prethodnih par godina radio na portovima nekoliko legendarnih Star Wars video igara. Tako smo od njih krajem 2019. dobili Switch i Playstation 4 verziju igre Jedi Outcast, a prošle godine Jedi Academy i Episode I Racer, koje su igrači ocenili kao veoma dobre portove.

Ako nekim čudom ne znate šta je Republic Commando, ova igra je taktička pucačina iz prvog lica koja igrače stavlja u ulogu Bosa, komandira četvoročlanog Delta odreda klonovskih komandosa koji za Republiku idu u najopasnije misije. Pored sjajne borbe, igra poseduje i odličnu priču čiji je kraj ostao poprilično otvoren, pa je tokom godina bilo nekoliko ideja kako bi se ona mogla završiti, ali nikad nije došlo do realizacije, tj. nastavka.

Republic Commando je već duže vreme dostupan na Steam-u, GOG-u i Origin-u, gde trenutno košta nešto iznad 8€.

Šta mislite o Republic Commando, da li se radujete ovom portu ili ne, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars video igrama posetite našu sekciju posvećenu igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s