Squadrons: Stižu novi brodovi, komponente i mape!

Za igru koja se pre svega oslanja na multiplayer, Star Wars: Squadrons ima poprilično malu količinu sadržaja – svega 4-5 mapa, dva moda i 4 igrive letelice na obe strane. Stoga, pogtovo ako niste baš najveći fan ovog tipa igara, sva je prilika da vam je ova igra makar do neke mere postala repetativna i dosadna ili da smatrate da ste videli sve što Squadrons ima da ponudi. Srećom za sve nas, EA Motive je odlučio da kroz dva content update-a u narednih mesec i po dana u Squadrons doda niz novih sadržaja koji će bez sumnje osvežiti igru.

Prvi update (Update 3.0) stiže 25.11. i on nam, pored ispravki bagova i manjeg štimovanja mete, donosi novu mapu i nove komponente.

Nova mapa koju donosi Update 3.0, tehnički, nije baš nova. U pitanju je Fostar Haven u kom smo u prologu kampanje na imperijalnoj strani lovili izbeglice sa Alderana. Fostar Haven neće biti prosta kopija iste mape iz kampanje – rečeno je da je mapa izmenjena kako bi se na njoj mogli igrati i Dogfight i Fleet Battles mečevi.

Kao što je rečeno, Update 3.0 donosi i nove komponente. U pitanju su ove četri:

  • Boost Extension Kit (za bombardere i lovce) daje instant kratkotrajno ubrzanje motorima,
  • Ion Rockets (za lovce i lovce-presretače) je skoro pa identičan Barrage Rockets komponenti, samo što su u pitanju jonske rakete,
  • Prototype Piercing Torpedoes (za bombardere i lovce) su torpeda koja ne nanose mnogo štete ali prolaze kroz štitove. Idealna su za podsisteme kapitalnih prodova,
  • Anti-Material Rocket Turret (za brodove podrške) su platforme koje gađaju neprijateljske kapitalne brodove, njihove podsisteme, neprijateljske platforme ali ne i protivničke lovce.

Drugi najavljeni update (Update 4.0) nam stiže u decembru i sva je prilika da će on biti finalni content update za Star Wars: Squadorns.

4.0 nam donosi dva nova broda – TIE-Defender (lovac) i B-Wing (bombarder) – i mogućnost Custom mečeva. U Custom mečevima će moći igrati 2-10 igrača, dostupna će biti oba glavna multiplayer moda, ali će se moći menjati base health kapitalnih brodova, određivati koje letelice su dozvoljene i sl. Uz to biće omogućena pretraga custom mečeva koje su napravili vaši prijatelji ili drugi igrači koji su svoje mečeve postavili public.

Da li igrate Squadrons i šta mislite o sadržajima koje će nam doneti dva nova update-a, napišite nam u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje vesti o Star Wars: Squadrons posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s