Kako se Vejder borio protiv 5 Padmi!

Posle svega što je uradio, posle svega što je postao, Vejder je i dalje gajio osećanja prema jednoj osobi, Padme. Ona je bila taj krhki most između Vejdera i Anakina, tanana nit koja ih je vezivala, sve dok se na kraju nije pojavio Luk, njihov sin, koji je konačno spasao svog oca i vratio ga na Svetlost. Čak i dok je bio izgubljen u najvećim dubinama Tamne strane, dok je verovao da je u potpunosti ubio Anakina, tog budalastog džedaja, Vejder je i dalje mislio o Padme i tako ipak dozvoljavao Anakinu da preživi…

Review: Vader is the Bigger Fish in Marvel's Star Wars – Darth Vader #4 -  Star Wars News Net

U stripovima Star Wars: Darth Vader (2020), nakon što je ubio Sabo čudovište i uništio manji odred pobunjenika, Vejder odlazi do Padminog groba. Međutim, tamo ga čeka pet prilika koje izgledaju upravo kao Padme!

To su naravno Padmine bivše služavke, koje su ujedno bile njene dvojnice i telohranitelji. One su se zarekle da će osvetiti Padminu smrt i sada veruju da je Vejder odgovoran za istu.

Ophrvan emocijama, posle ko zna koliko godina, jer gleda u živi primer kako je njegova ljubav mogla da izgleda da je preživela. Vejder nudi šansu dvojnicama da se povuku i ne bore sa njim.

One ipak odlučuju da napadnu. U početku, dok se Vejder bori sa emocijama i prisećanjima na Padme, one uspevaju da mu nanesu štetu. Međutim, Vejder ne bi bio Vejder, da nije sposoban da se brzo sabere i pregrupiše. On kreće u žustri kontranapad i za kratko vreme, pomoću Sile, uspeva da ih sve porazi. Ostavio ih je povređene, ali u životu, kao poslednji znak ljubavi koju je osećao prema Padme…

Nakon toga, sigurnim i teškim korakom kreće ka Padminom grobu i otvara njegova teška kamena vrata…

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s