Džej Džej Abrams nagovestio moguće pojavljivanje Asoke Tano u Usponu Skajvokera

Asoka Tano, jedan od glavnih i voljenih likova u Ratovima Klonova i Rebelsima će se možda pojaviti u nekom vidu u Usponu Skajvokera.

Kako prenosi IGN, Džej Džej Abrams je tokom intervjua sa Japanskim portalom Sora News 24, poprilično jasno aludirao da će Asoka imati neku vrstu kameo uloge u nadolazećem filmu.

Evo transkripta dijaloga između Džej Džeja i novinara:

“Abrams: Uzgred, ko vam je omiljeni lik? 

P.K.: Meni? Asoka Tano. Izvini što sam odabrao lika koji se pojavljuje samo u animiranim ostvarenjima, ali zaista volim njenu pozitivnu i odlučnu ličnost.

Abrams: Hmmm, Asoka, ha? Pa, onda ćeš verovatno želeti da obratiš posebnu pažnju prilikom gledanja Uspona Skajvokera.

P.K.: Ček-čekaj ŠTAAAAAAA?

Abrams: Hahaha, pa – uživaj u filmu!”

Dakle, Abrams je vrlo nedvosmisleno nagovestio da će se Asoka Tano pojaviti negde u filmu. No, kao što smo imali prilike da vidimo, njeno pojavljivanje će verovatnije biti “easter egg” umesto glavom i bradom tj. glavom i repovima na glavi? 

Rogue One (koji je, ipak, režirao Geret Edvards, a ne Abrams) je uključivao pregršt referenci za Rebelse, prikazujući Herinog droida Čopera i sam brod Ghost.

Najnoviji i ujedno i poslednji tizer trejler koji možete pogledati ovde je takođe prikazao Ghosta odmah desno od Milenijumskog Sokola, koliko se čini, odmah pre klimaktične bitke. 

Asokino poslednje pojavljivanje u Rebelsima je bilo pokraj Sabine Vren, kada su zajedno pošle u potragu za Ezrom. Budući da je već bila odrasla u Rebelsima, moguće je da će se u Usponu Skajvokera pojaviti kao starica. No nigde nije naglašeno koliki je životni vek njene vrste.

Ako se Asoka zapravo pojavi u Usponu Skajvokera, to će biti njeno prvo live-action pojavljivanje. U tom slučaju, moraću svom Silom da se suzdržim da ne ciknem kao devojčica.

Šta vi mislite? Da li biste voleli da vidite Asoku ili bar neki omaž njoj?

Pišite nam u komentarima!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s