Battlefront II: Capital Supremacy je novi veliki mod!

Tokom prošlogodišnjeg EA Play-a, pored brojnih heroja, skinova, mapa i svega ostalo DICE je najavio da će Battlefront II dobiti potpuno novi mod za velike kopnene bitke. Tada je rečeno da bi taj mod trebao da bude dodat u poslednjem kvartalu 2018. godine, ali je to odloženo prvo za februar 2019. i onda još jednom za mart.

Nakon nekoliko nedelja radijske tišine, DICE nam je konačno saopštio konačan datum izlaska novog moda, kao i njegov pun naziv.

Kao prvo, novi mod izlazi za svega nekoliko dana, u utorak 26. marta, a naziv ovog moda je Capital Supremacy.

Capital Supremacy se sastoji iz dve faze, a suština je da vaša strana pobedi u kopnenoj bici, što će vam omogućiti pristup kapitalnom brodu protivnika koji se nalazi u orbiti a koji morate da uništite iznutra.

E sad, kako će to tačno da funkcioniše?

Pa, prva faza se dešava na tlu gde se nalazi pet kontrolnih tačaka koje su na početku neutralne. Svaka kontrolna tačka koju ste zauzeli „puni“ pojačanje vašeg tima. Prvi tim čije se pojačanja „napuni“ do određenog broja pobeđuje ovu fazu, nakon čega dolazi vazdušna podrška koja pobednike odnosi na kapitalni brod protivnika koji je u orbiti.

Tu počinje druga faza. Tim koji se iskrcao u brod protivnika sada mora da uništi nekoliko krucijalnih brodskih sistema. Ako ih unište na vreme, onda je bitka pobeđena. U slučaju da ne uspeju, ekipe se vraćaju u prvu fazu i sve kreće iz početka. Igra traje dok jedan tim ne uništi protivnički kapitalni brod.

U Capital Supremacy-ju će moći da učestvuje 40 igrača (20 na obe strane), a u prvoj fazi podrška će im biti 24 AI igrača (12 na obe strane). Ovaj mod je specifičan samo za eru Ratova Klonova, tako da će u njemu biti dostupne samo mape, jedinice i heroji iz te ere. Uz to u apedejtu koji nam donosi Capital Supremacy stižu i dve nove jedinice koje će biti igrive i u ostalim modovima: To su ARC trooper na strani Republike i BX komandos droid (slika iznad) na strani Konfederacije.

Kada izađe, ovaj mod će biti igriv samo na Geonosisu, a ostale planete će biti dodavane u narednim mesecima. Treba napomenuti da je za potrebe ovog moda za Geonosis napravljena potpuno nova mapa.

To bi bilo to. Šta mislite o ovom modu i da li je on došao prekasno, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s