Dark Temple je prednastavak igre Jedi: Fallen Order!

jedi fallen order dark temple strip naslovnica

Battlefront I je imao Battlefront: Twilight Company, Battlefront II je imao Battlefront II: Inferno Squad, a i Jedi: Fallen Order će takođe imati svoju originalnu propratnu priču koja će izaći na papiru!

Na krilima uglavnom veoma pozitivnih reakcija na gameplay Jedi: Fallen Ordera sa E3-a, zvanični Star Wars veb sajt je najavio da će ta video igra dobiti svoj prednastavak, prikvel jelte, čiji je pun naslov Jedi: Fallen Order – Dark Temple.

Dark Temple će biti petodelni strip miniserijal čiji prvi broj izlazi negde tokom septembra, a poslednji bi trebao do 15. novembra, tj. datuma kada u prodaju izlazi sama video igra. Za priču stripa je zadužen scenarista Metju Rozenberg, a za crtež ilustrator Paolo Vilaneli. Dat je sledeći opis priče:

Priča prati džedaj učitelja Ena Kordovu i njegovog padavana, impulsivnu Cere Džundu, koji su u naizgled jednostavnoj misiji koja postaje nešto mnogo opasnije. Džedajsko veće je poslalo ovaj duo na zabačenu planetu Ontoto kako bi nadgledali iskopavanje misterioznog hrama. Na Ontotu, pokret otpora i lokalne bezbednosne snage se nalaze u krvavom ratu za sudbinu te planete, a džedaji su se našli između dve zaraćene strane.

Kako deluje, Džunda će takođe preživeti Naređenje 66, te će u samoj video igri biti mentor protagonisti Kalu Kestisu.

Za poslednje vesti o Star Wars knjigama i stripovima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars literaturi i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s