Radio Tatuin 202 #58: Učitelji, padavani i Duku

Dobrodošli u novu – pedeset i osmu– epizoda podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip i Vladimir obrađivali sledeće teme:

  • Komentar knjige Master & Apprentice (04:40);
  • Komentar audio knjige Dooku: Jedi Lost (23:41);
  • VESTI (50:49): Slike Epizode IX; Lucasfilm radi na KotOR filmu? Han je Rejin otac?! Predstavljen Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker
  • Pitanja (1:08:12): „Kako bi se braća snašli na kormilu nekog novog Star Wars filma i koji reditelji bi bili idealni da predvode novi Star Wars filmski projekat?“ …

Vaša pitanja nam možete slati na našu e-mail adresu: holonetserbia@gmail.com; možete putem Fejsbuka ili Tvitera ili u komentarima ovog članka.

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s