Celebration 2019: Najnovije informacije o atrakciji „Ivica galaksije“!

Oživljavanje Ratova Zvezda – najnovije informacije o atrakciji „Ivica Galaksije“!

Da li ste se ikada zapitali kakav ukus ima hrana u Ratovima Zvezda?

Glavni učesnik tribine, Skot Traubridž bi rekao – kao šavarma!

Prva tribina drugog dana Star Wars Celebrationa je bila posvećena najnovijoj atrakciji u Diznilendu u potpunosti posvećenoj Ratovima Zvezda. Više o ovoj atrakciji možete pročitati klikom ovde, a ako vas interesuju pojedinačne zanimljivosti i vožnje, možete ih naći ovde!

Na tribini je obelodanjena gomila novih informacija, što o samoj izradi ambijenta, pa sve do droida i interesantnih životinjica koje ga obogaćuju. Iako je tribina trajala svega sat i po vremena, komentari o njoj i dalje pristižu! Malo je reći da je publika oduševljena.

Panelisti
Učesnici tribine, s leva na desno: voditelj, Džoš Ged, Skot Traubridž, Asa Kalama, Margaret Kerison, Dag Čeng, Kris Biti i Met Martin.

Pa da počnemo! Evo nekoliko detalja koji su najviše ugrabili ovacije publike:

– Okruženje i sve u njemu je maksimalno realistično.

Landscape 3
Unutrašnjost Millenium Falcona koja je ujedno i čekaonica za jednu od vožnji parka.

Već četiri godine, svi koji rade na atrakciji čine sve u njihovoj moći da iskustvo posetilaca bude što autentičnije. To znači da su svi materijali pravi – ono što treba da bude od metala je od metala, ono što treba da bude od kamena ili drveta odgovara očekivanjima. Štaviše, čak i suveniri i roba koju tamo možete da kupite je „in universe“, dakle po autentičnosti dizajna i materijala u potpunosti odgovara univerzumu. Što znači, nema običnih majica! Umesto toga, možete da očekujete šlemove, uniforme, odore, odeću kakvu bi nosili Rej ili Fin, i tako dalje.

Merch 3 Dzabica

Kao što pustare Tatuina simbolišu Lukovu potrebu za avanturom, tako je i enterijer i eksterijer ove atrakcije dizajniran da odgovara avanturi posetioca, koji neće biti samo posmatrač već i učesnik.

Landscape 2.png

Što se životinjica tiče, svaka ima neku caku i svaka je interaktivna na ovaj ili onaj način. Ko god je hteo da ima svog Kovakian majmun-guštera, vaše vreme je došlo!

Creatures 2

Kada već pričamo o robi, interesantan detalj je da će kupovina sama biti neobična. Po čemu? Sve je do prodavca.

– Kupovina u Dok Ondarovoj jazbini antikviteta će biti nesvakidašnja.

Dok Ondar će od vas tražiti ili da se cenkate, ili da uradite nešto sitno za njega. Možda vam čak i da neki zanimljiv zadačić ili vam postavi neko pitanje. Kupovina može da nastupi tek kad on bude zadovoljan vašim odgovorima i delima.

Doc 1.png
Ondarova prodavnica je navodno prepuna „easter eggova“.

Dok Ondarova bista je bila izložena na štandu „Ivice Galaksije“ na Celebrationu.

Doc 2

– Vraća se Reks, i to kao DJ!

Svi smo bili oduševljeni kad smo čuli da Džon Vilijams radi muziku za ovu atrakciju. Takođe, Figrin D’an i Modalni Nodovi će vas oduševiti novim hitovima, a tu je i novooformljen droidski bend koji će pružiti nešto novo muzičkom repertoaru koji će puštati niko drugi do DJ Reks! Reksa znate iz Rebelsa i on je već postao favorit mnogim fanovima.

DJ Rex.png
Koncept DJ Reksa.

Met Martin je napisao priču od čak sedamnaest strana o tome kako je Reks završio u luci i konkretno u kantini kao DJ.

– Uživo ćemo videti Hondoa, Niena Nunba i Jodu!

Hondo 3
Vaš drugar, Hondo Onaka!

Ubedljivo najjviše ovacija iz publike je pokupio naš omiljeni pirat Hondo Onaka kojeg je ekipa „Ivica Galaksije“ bukvalno oživela. Vođen konceptom koji je nacrtao Dejv Filoni, trud umetnika, skulptora i animatroničara je rezultirao slikom i prilikom Hondoa Onake. On će vas upućivati na zadatak u jednoj od glavnih vožnji atrakcije. Mali spojler: Millenium Falcon je privremeno tada pripadao njemu. Priča je takođe napisana o tome kako je Soko završio kod Hondoa.

Hondo 1
Filonijev koncept starijeg Hondoa.

Iznenađenja ne staju tu. Hondou daje glas njegov originalni glumac, Džim Kamings! Tako da posetioci mogu da očekuju kompletnog Hondoa, glasom i stasom!

Hondo 2.png
Džim u akciji.

Takođe ćemo imati priliku da vidimo i Nina Nunba, slavnog pilota Otpora. I njemu će davati glas njegov originalni glumac koji je bio student kada su filmovi snimani. Ekipa „Ivice Galaksije“ je otišla u Keniju da ga nađe i snimi sve što treba.

Troubridž je naznačio da će se u okviru „Ivice Galaksije“ pojaviti i Joda, kojem će glas davati Frenk Oz.

– Holokron sećanja

Holocron 1.png

Tokom tribine, učesnici su napomenuli da su predstavnici Diznija bili među publikom da bi videli reakcije ljudi. Ono što je još zanimljivije je da su na Celebrationu na scenu doneli Holokron gde će držati kratka sećanja koju posetioci mogu da snime na štandu „Ivice Galaksije“, sve u svrhu poboljšanja doživljaja zabavnog parka.

Holocron 2.png

A sad nešto zaista neočekivano!

– Svemirska Kola!

Kolica 1.png

U toku tribine je prikazana reklama za posebna pakovanja vode, Koka kole i sprajta koja će biti dostupna samo u „Ivici Galaksije“! Dizajn je super inovativan, a svi natpisi su na aurebešu. Nakon reklame, pojavili su se predstavnici Koka Kole u majicama sa logom na aurebešu i svaki posetilac tribine je dobio istu takvu majicu.

Kolica 2
I kao šlag na torti, glumici koja tumači Asoku Tano, Ešli Ekstajn, su na sceni pokazali Asokine dual sablje iz Fulcrum ere. Ove sablje se mogu kupiti u Dokovoj jazbini, a količina je izgleda ograničena. Ešli je, presrećna, zatim i ispozirala kako dolikuje. Malo je reći da je svima bilo toplo oko srca, a ponajviše autorki ovog teksta!

Ahsoka 1

Entuzijazam učesnika i voditelja je bio i više nego opipljiv. Neki od njih su na momente delovali kao da će da zaplaču od sreće i ponosa.

„Ivica Galaksije“ će bez sumnje biti jedinstveno i fantastično iskustvo. Uz malo sreće, možda ćemo ga jednog dana i posetiti!

Zgrabite čašu „Čupavog Tauntauna“ u to ime!

Neka Sila bude sa Vama!

Sa Celebration-a će nam ovih dana stići još gomila trejlera, vesti i ostalih najava, zato pogledajte raspored da vidite šta nas sve čeka.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s