Procurele slike likova Epizode IX!

Upozorenje! Nastavak sadrži informacije kakve neki mogu smatrati spojlerima, tako da ostatak članka čitate na sopstvenu odgovornost!

Na Reddit su upravo procurele slike glavnih i sporednih likova Epizode IX spojenih u kolaž (ispod). Na svakoj slici se nalazi slovo, koje nam u legendi na donjem delu objašnjava šta data slika predstavlja.

Slike nam otkrivaju nove vrste vanzemaljaca i droida, kao i to kako će izgledati vodeći likovi. Ove fotografije nam daju potvrdu za glasinu koju smo preneli početkom decembra prošle godine, a koja je rekla da će Kajlo imati svoju prepoznatljivu masku koju je popravio. Uz to, sad imamo potvrdu da glumac Ričard Grant neće igrati admirala Trona, kako je to ranije spekulisano, već nekog novog oficira Prvog Reda.

Iako smo ove informacije okarakterisali kao spojlere, one nam ne otkrivaju praktično ništa o priči, a ovim i sličnim slikama ćemo biti zatrpavani kasnije ove godine kada počne marketinška kampanja za Epizodu IX.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s