Kajlo Ren u Epizodi IX ima novu masku?!

Upozorenje! Nastavak teksta sadrži informacije koje se mogu smatrati spojlerima Epizode IX, tako da ostatak članka čitate na sopstvenu odgovornost!

U Epizodi VIII smo videli kako je Kajlo Ren, nakon što ga je ponizio Snouk, uništio svoju prepoznatljivu masku. Ipak, kako stoje stvari, mladi Ben Solo u poslednjem poglavlju sage o Skajvokerovima neće biti gologlav.

Naime, kako su potpuno nezavisno i na osnovu različitih izvora potvrdili Making Star Wars i Xyzsvtabc na StarWarsLeks, Kajlo Ren će imati masku koja je zapravo popravljena i sklopljena verzija stare.

Prema opisu koji je dao Making Star Wars, Kajlo je očigledno koristio nekakav adheziv crvene boje kako bi spojio slomljene delove šlema. Kako je taj lepak crvene boje i kako se iskristalisao nakon upotrebe, na površini je stvorena „crvena mreža“ zbog koje maska deluje „korumpirano“ i još više zlokobno.

Ipak, Kajlo ovu novu-staru masku neće nositi svo vreme. Iako se ne zna koliko će je tačno on vremenski nositi, MSW tvrdi da će on dobar deo filma biti i bez nje.

To bi bilo to. Imajte u vidu da iako su ove informacije stigle od dva različita i dobro proverena izvora, one su na kraju krajeva za sada tehnički samo glasine, tako da ih ne uzimajte zdravo za gotovo do neke zvanične potvrde ili demanta.

Vaše utiske i razmišljanja na ovu temu nam možete ostaviti u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s