Džon Bojega otkrio kada se dešava radnja Epizode IX?

Po prvi put nakon tri godine, nije bilo novog Star Wars filma u decembru. Umjesto toga, fanovi će morati čekati još godinu dana za slijedeću avanturu u udaljenoj galaksiji, što je i izgleda tačno vrijeme između Epizode VIII i nadolazećeg devetog filma u franšizi.

Govoreći za Empire magazin, Džon Bojega – koji glumi Fina – potvrdio je da se „film odvija nakon godinu dana događaja u Poslijednjem Džedaju“. Ipak, treba pomenuti da je Bojega odmah potom na Tviteru izjavio da se ne seća baš najbolje ovog intervjua.

Iako i dalje iz LukasfilmaDiznija nema zvanične potvrde o vremenskom skoku, taj potez ne bi bio presedan za Star Wars.

Osim Posljednjeg džedaja koji se nastavio odmah na kraj Buđenja Sile, između svih ostalih nastavaka je bioo duži vremenski skok.

Ovaj potez ima smisla s obzirom da je osmi flim iz glavne sage završio sa još nekoliko desetina ratnika Otpora, koji su još uvijek živi. Šanse su po događajima iz Epiozde IX, da će heroji imati još saboraca u ratu protiv Prvog Reda.

Star Wars Epizodu IX režira DŽej Džej Abrams, a pored Bojege glumiće i Dejzi Ridli, Adam Drajver, Oskar Ajzak, Mark Hamil i Bili Di Wiliams.

Za posljednje vijesti o Epizodi IX posjetite našu sekciju posvećenu Novoj Trilogiji i pratite Holonet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s