The Mandalorian: Vraćaju nam se neka stara lica!

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje se mogu smatrati spojlerima, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Otkako je počelo snimanje prve igrane Star Wars serije, ekipa sa portala Making Star Wars nas je redovno izveštavala sa seta ovog projekta. Tako smo saznali da taj set najverovatnije predstavlja planetu Tatuin s obzirom da su primećeni statisti koji su nosili kostime Džava, a videli smo još i gomilu storm i death trupera. Ipak, MSW nam sada donosi prve konkretnije informacije o likovima serije.

Naime, kako tvrdi Making Star Wars na osnovu svojih izvora u produkciji, u Mandalorian-u ćemo videti neke legendarne lovce na ucene! Prema njihovim rečima to bi trebali da budu IG-88 i Bosk, dva lika koja smo prvi put videli u Epizodi V na mostu super-zvezdanog razarača Egzekutor!

MSW kaže da u prvi mah nisu bili sigurni da li je to neki drugi droid iz IG serije (jer smo ih videli nekoliko u The Clone Warsu), međutim na osnovu prepoznatljivog kaiša za municiju koji nosi preko grudi su ipak zaključili da je u pitanju jedan, jedini IG-88. Legendarni droid se neće pojaviti kao kameo ili samo na obodu kadra, već će imati dijalog i učestvovaće u scenama borbe.

Za razliku od IG-a, Making Star Wars nije isto toliko siguran da će se u seriji pojaviti i Bosk. Ekipa sa MSW ne može sa sigurnošću da potvrdi da li je to zaista Bosk ili neki drugi Trandošanac. Ipak, s obzirom da se pojavljuju zajedno, sva je prilika da to zaista jeste Bosk.

Za kraj, Making Star Wars donosi informaciju o potencijalnom pojavljivanju još jednog veoma poznatog lika. Naime, kako kažu, na setu je primećen šlem kakav je u animiranoj seriji Star Wars Rebels nosila Sabin Vren. On nije bio samo rekvizit koji je stajao sa strane, već je korišćen na snimanju. Da li to znači da ćemo u seriji videti Sabin? Da li je možda igra Đina Karano? U ovom trenutku je nemoguće reći.

To bi bilo to. Imajte u vidu da su ove informacije samo glasine, te ih ne uzimajte zdravo za gotovo do neke zvanične potvrde ili demanta.

Kakva su vaša razmišljanja o mogućem pojavljivanju IG-88-a, Boska i Sabin, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars projektima koji će se pojaviti na Disney+ posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s