Stiven Šif će stajati na čelu serije o Kasijanu

Još jedan potez kojim pokazuju da su u potrazi za uistinu najboljim ljudima koji će upravljati projektima za Disney+ je to da su Lukasfilm i Dizni za vođu projekta serije o Kasijanu izabrali Stivena Šifa, producenta serije The Americans.

Deadline je objavio vest da će se igrana serija o Kasijanu Andoru, u kojoj će glavnu ulogu igrati Dijego Luna, biti vođena Šifovom ekspertizom. Ovo izgleda kao odličan spoj, uzevši u obzir da je serija The Americans bazirana na špijunaži i operacijama na naprijateljskoj teritoriji. Džared Buš je bio kreator serije i piaso je scenario za pilot epizodu. Trenutno, serija o Kasijanu Andoru je u procesu okupljanja tima pisaca a serija počinje sa produkcijom sledeće godine, a na Disney+ dolazi tokom 2020.

Do ovog trenutka, još nema informacija da li će se K-2SO, Kasijanov sarkastični droid pratilac kojeg tumači Alan Tudik, takođe pojaviti, iako se čini kao da će uključenje ovog lika biti neminovno.

Šta mislite o ovom izboru i da li vam se sviđa ideja o špijunskoj Star Wars igranoj seriji napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Star Wars projektima koji će se pojaviti na Disney+ posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s