Beokon 2018: Predavanje o Star Wars kolekcionarstvu

Od 2. do 4. novembra ove godine u beogradskom Domu omladine se održava (4. ributovani) Beokon, konvencija globalne pop-kulture.

Na ovom sjajnom skupu, koji je svakim svojim izdanjem sve veći i veći i koji dovodi fantastične goste iz inostranstva, svake godine uvek bude makar deo programa koji je posvećen našoj omiljenoj svemirskoj franšizi, a ni ovogodišnje izdanje nije izuzetak!

Naime, na Beokonu 2018 će biti održano predavanje – koje će voditi naš prijatelj Peđa Figure – posvećeno Star Wars kolekcionarstvu, tj. preciznije kolekcionarstvu Star Wars igračaka i akcionih figura. Evo šta je rečeno u zvaničnoj najavi:

Istorijat nastanka i razvoje linije Star Wars figura je zanimljiva i složena priča o kojoj je čak i snimljeno više dokumentaraca. Na ovom predavanju ćete pored kratkog uvoda u tu priču imati prvenstveno prilike da čujete iskustva domaćeg kolekcionara, zabavne zgode i nezgode vezane za nabavljanje i širenje njegove kolekcije, kao i objektivan osvrt na kolekcionarstvo u našoj zemlji i inostranstvu i njegov odnos sa trenutnom situacijom na tržištu.

Još uvek čekamo zvaničnu satnicu konvencije da vidimo kog datuma i u koliko časova će biti održano ovo predavanje. U međuvremenu, posetite zvaničnu event stranicu Beokona 2018 na Fejsbuku.

Za poslednje vesti o – bilo domaćim, bilo stranim – konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s