Čovek za kanon: Sem Vitver ispravio potencijalnu grešku producenata Han Solo filma

U poslednjoj epizodi The Star Wars Show-a jedan od sagovornika je bio Sem Vitver, glumac koji daje glas (Dartu) Molu i Imperatoru Palpatinu u animiranim serijama i video igrama.

Tema razgovora je bila Semov angažman prilikom snimanja filma Solo: Star Wars priča, gde se Vitver ponovo našao u ulozi prvog čoveka kriminalne organizacije „Crimson Dawn“, gde je čuveni Rej Park glumio Zabraka, a Sem Vitver mu je dao glas.

Vitver je tokom razgovora rekao da je plan bio da se Mol pojavi sa svojom dvostrukom svetlosnom sabljom iz Epizode I i da je on skrenuo pažnju ljudima koji rade na filmu da bi to trebalo da bude svetlosna sablja sa kojom se on pojavljuje u seriji Star Wars Rebels ili mandalorska „Dark Saber“ svetlosna sablja, gde bi svaka nosila sa sobom specifične informacije o vremenskom periodu Molovog života kada se odvija Solo: Star Wars priča, nakon čega je, po rečima Vitvera, od njega traženo da ispriča više o tome.

U proteklim epizodama podkasta Radio Tatuin 202 jedna od tema je bila rad grupe za kanon i propusti koji su počeli da se dešavaju. Deluje da prilikom formiranja priče niko nije vodio računa o ovakvim stvarima, pa je sreća što je Sem Vitver bio tu da reaguje.

Da li biste voleli da vidite „Dark Saber“ svetlosnu sablju na velikom ekranu i da li je ovo možda bila idealna prilika za to, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovimai pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s