Met Smit i Dominik Monahan igraju u Epizodi IX!

Nakon što je krajem prošlog meseca predstavljena glumačka postava poslednjeg dela nove trilogije, sada smo dobili i još nekoliko novih imena koja će igrati u tom filmu.

Kao prvo, Deadline je preneo da će glumac Dominik Monahan imati značajnu ulogu u Devetci. Monahan, koji je široj javnosti poznat po ulogama Merija u trilogiji Gospodar prstenova i Čarlija Pejsa u seriji Lost, je ovu vest potvrdio lično na Tviteru. Treba napomenuti da je još davne 2014. godine kružila glasina da će se Monahan pojaviti u Buđenju Sile i će igrati džedaja. To se naravno nije desilo, ali ko zna. Možda je to zaista bila ideja i sada je Džej Džej rešio da je realizuje.

Nedugo nakon prve vesti oglasio se i Variety, koji donosi potpuno novu informaciju. Naime, Variety kaže da će poprilično veliku i bitnu ulogu u Epizodi IX igrati i glumac Met Smit. Smit je široj javnosti najpoznatiji kao 11. Doktor iz čuvene serije Doctor Who. Inače, što je zanimljivo, Smit će nakon Toma Bejkera i Dejvida Tenanta biti treći Doktor koji se pojavljuje u Star Warsu (Bejker je bio Bendu u Rebelsima, a Tenant droid Hujang u The Clone Warsu). U ovom trenutku se, naravno, ništa ne zna o Smitovoj ulozi mada mnogi spekulišu da bi on mogao da igra nekog od vitezova Rena, a imajući u vidu njegovo britansko poreklo i izgleg, nije ga teško zamisliti u ulozi nekog oficira Prvog Reda.

Uz sve prethodno, iz više izvora je potvrđeno da će se glumac Greg Granberg, koji je u Epizodi VII igrao pilota Otpora Snepa Vekslija, takođe vratiti i reprizirati svoju ulogu.

To bi bilo to. Šta mislite o novim licima i kakve će uloge imati, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s