Ričard E. Grant ne glumi Trona u Epizodi IX

Kako prenosi MovieWeb, vrhovni admiral Tron se, po svemu sudeći, neće pojaviti u Epizodi IX. Ono što je sigurno, neće ga glumiti Ričard E. Grant koji je najavljen kao član glumačke ekipe prošlog meseca pred početak produkcije. Špekulacije su se pojavile posle toga kako bi on mogao da glumi Trona, ali kako je glumac lično izjavio, to neće biti slučaj.

U skorašnjem intervjuu za Radio Times, zvezda Logana i Spice Worlda je dobio pitanje da li on stvarno glumi Trona, potvrdio je da ne može da kaže puno, ali da Tron definitivno nije u priči. Evo šta je rekao:

Ne glumim Star Wars lika kojeg ste pomenuli. Nije mi dopušteno da ništa kažem. U suprotnom bih dobio otkaz. Sve informacije su pod ključem.

Tron je jedan od najpopularnijih Star Wars likova koji se još nije pojavio u igranoj seriji. Moglo bi se reći da bi Ričard E. Grant mogao da bude odličan Tron, čak su se pojavile i fotomontaže fanova gde glumac ima crvene oči i plavu kožu. Razumljivo je zašto su se i pojavile špekulacije na ovu temu.

Po svemu sudeći, Grant će glumiti nekog potpuno novog lika. Snimanje Epizode IX se upravo odvija, a u bioskopu će se pojaviti 20. decembra 2019.

Koga mislite da bi Grant mogao da glumi u epizodi 9 i da li će on biti na strani Nove Pobune ili Prvog Reda, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi IX posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s