Battlefront II: Kada stižu Grivus i Kenobi?

Tokom EA Play-a na E3-u, DICE je najavio da će Battlefront II uskoro dobiti veliku turu novih sadržaja koji će biti posvećeni Ratovima Klonova, a među njima su novi heroji general Grivus i Obi-Van Kenobi, kao i nova mapa Geonosis. Tada je rečeno da će okvirni datum prispeća novih sadržaja biti saopšten kada bude objavljen roadmap, ali svi smo očekivali da će to biti početkom ili sredinom avgusta, s obzirom da će se tada slaviti deset godina od izlaska The Clone Wars animiranog filma u bioskope. Nažalost, grdno smo se prevarili.

Naime, EA Star Wars je (u tvitu iznad) objavio roadmap na kom vidimo kada će koji sadržaji pristizati. Pa da krenemo redom:

Prvo, ove nedelje nam stiže potpuno novi Hero Starfighter mod u kom se dva tima od po četri herojska broda bore u tri runde. Uz to u julu nam još stižu sitniji dodaci kao što su: igrači će sada moći da pale i gase svetlosne sablje herojima koji ih imaju; blokiranje hitaca svetlosnom sabljom će sada uticati na staminu; pred sam početak partije će moći da se menjaju skinovi, tj. izgled, heroja i vojnika, te još par sitnica.

U avgustu nam, nažalost, stižu samo novi skinovi za klonove, a biće novo i to što će se emote-ovi i pobedničke poze moći kupovati kristalima.

Na jesen (pretpostavlja se oktobar) stižu dva nova heroja: Obi-Van Kenobi i general Grivus. Biće uveden potpuno novi mod za velike kopnene bitke, a biće i još novih skinova za vojnike i heroje. Uz sve to squad sistem će biti potpuno promenjen i, prema navodima, biće sličan onom kakav postoji u Battlefieldu 1.

Na zimu (pretpostavlja se tokom decembra) stižu još dva nova heroja: Anakin Skajvoker i grof Duku, a uz njih i potpuno nova mapa za velike kopnene bitke: Geonosis. Naravno, biće i novih skinova (*ironično jeej*).

Dakle, sve ono čemu smo se najviše radovali stiže tek negde pred kraj godine. Ostaje da vidimo da li će novi sadržaji biti vredni tolikog čekanja… ako do tada potpuno ne izbrišemo ovu igra sa hard diska.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s