Ovako ste ocenili film o Hanu!

Kao i za prethodne Star Wars filmove, i za Solo: Star Wars priča smo napravili anketu u kojoj ste mogli da ocenite film. Anketa je trajala nedelju dana i rezultate smo objavili u sinoćnoj specijalnoh epizodi podkasta Radio Tatuin 202 koja je išla uživo na našem YouTube kanalu.

Kako smo to rekli sinoć, na našu žalost u anketi je učestvovao relativno mali broj ljudi, pogotovo ako ga uporedimo sa prethodnim anketama koje smo radili (gde je glasalo barem 130 ljudi). U poslednjoj anketi su učestvovale samo 22 osobe (sinoć smo rekli da je glasalo 19 ljudi, ali ih je u međuvremenu bilo još troje). Smatramo da je ova niska brojka indikator sveopšte (ne)zainteresovanosti ljudi za film o Hanu, a verovatno je uticalo i to što je ova anketa trajala nešto kraće od prethodnih.

Nego, ocene su raspoređene ovako: ocenu 10 je dalo njih 4; ocenu 9 takođe 4; osmicu je dalo njih 5; sedmicu i šesticu po jedna osoba; peticu je dalo njih troje; 4 i 2 je dala po jedna osoba, a 1 njih dvoje. Ocenu 3 niko nije dao. Iz ovih brojki proizilazi da je prosečna ocena filma:

Poređenja radi, ocena Epizode VIII na našoj anketi je bila 7,1, dok je ocena Odmetnika-1 bila 8,2.

Kako se vama svideo film i da li smatrate da je ova ocena odgovarajuća, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o zasebnim Star Wars filmovima posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s