Battlefront II: Aprilski apdejt

Kako smo to rekli sredinom prošlog meseca, EA je odlučio da vrati mikrotransakcije u Battlefront II. Počevši od 18.04. u igri će biti dostupna prodavnica u kojoj ćete moći (bilo preko in-game valute, bilo za prave pare) kupovati skinove, emotove, poze itd.

Kako je najavljeno, nove skinove će dobiti sve klase vojnika, a dobiće ih i sledeći likovi: Joda, Kajlo Ren, Rej, Han Solo, Čubaka, Luk, Leja, Lando i Ajden. Pored ovih dodataka, aprilski apdejt donosi ispravke raznih bagova, a rečeno je da će Sezona 2 početi u maju.

Ipak, najveća novina koju donosi ovaj apdejt je novi mod koji će, poput Jetpack Cargo moda, biti dostupan samo određeno vreme. Ovaj novi mod nosi naziv Ewok Hunt. U njemu tim igrača koji igraju kao Evoksi tokom noći na Endoru pravi zasedu drugom timu koji je sačinjen od stormtrupera. Evoksi imaju za cilj da pre isteka vremena eliminišu sve stormtrupere. Što je zanimljivo, svaki stormtruper koji pogine se vraća u meč kao novi Evoks, tako da što više partija odmiče tim Evoksa postaje sve veći. Za ovaj mod je predstavljen i mali trejler (ispod) koji je napravljen u samom game engineu.

Za poslednje vesti o Battlefrontu II posetite našu sekciju posvećenu Star Wars igrama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s