Vaš Star Wars podkast i video sadržaji na HoloNetu!

Već preko dve godine stoji otvoreni konkurs i poziv za pridruženje našem autorskom timu. Preko njega nam se pridružilo dvadesetak najiskrenijih fanova Star Warsa koji su na ovoj internet lokaciji pisali raznorazne recenzije i zanimljivosti, prenosili vam najaktuelnije vesti i za vas prevodili Star Wars priče koje naši izdavači, na žalost, ne žele da rade. Taj konkurs je i dalje otvoren, ali smo u njega dodali i još jednu opciju!

Naime, za sve vas koji preferirate kreiranje audio-vizuelnih sadržaja u odnosu na one tekstualne sada postoji i ta opcija!

Ukoliko želite da napravite podkast sa Star Wars tematikom, sada imate priliku i za to. Šta može da bude tema? Nedeljni ili mesečni pregled vesti o Star Wars knjigama i stripovima. Podkast o video i/ili društvenim igrama. Može da bude o novim filmovima ili nekom kolekcionarskom aspektu našeg fandoma – šta god želite, dokle god je to vezano za Star Wars. Koncepciju i redovnost kojom će podkast biti objavljivan birate sami! Na HoloNetu je da hostuje vaš podkast i da raširi reč o njemu kako bi on dospeo do što većeg broja ljudi.

Pored toga, ukoliko preferirate da radite video sadržaje imamo sjajne vesti i za vas! Opet, tema je na vama: Video klipovi o Star Wars zanimljivostima, loru, snimci vašeg gejmpleja Star Wars video igara… Šta god, samo da je vezano za Star Wars. Sadržaji će biti dodavani na naš YouTube kanal, ali ako već imate YouTube kanal moguć je i dogovor oko međusobne saradnje.

To bi u najkraćim crtama bilo to. Za sva eventualna pitanja, nejasnoće i predloge, možete nam se obratiti na našoj fejsbuk stranici, preko Tvitera ili putem sledećeg mejla: holonetserbia@gmail.com

Ukoliko ste zainteresovani obavezno posetite ovaj link i popunite kratak formular, nakon čega ćemo se dogovoriti oko detalja saradnje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s