Radio Tatuin 202 #24: Politička korektnost; Kakve su Star Wars knjige i stripovi iz 2017.?

Dobrodošli u novu – dvadeset i četvrtu – epizodu podkasta Radio Tatuin 202, u kojoj su Filip, Deja i Vladimir u Gildi igrača obrađivali sledeće teme:

  • VESTI: Dešavanja u Beogradu i Novom Sadu; Blu-Ray Epizode VIII stiže krajem marta; Han Solo film i novi truperi;
  • Kakve su Star Wars knjige i stripovi iz 2017.?
  • Politička korektnost u Star Warsu;
  • Vaša pitanja: „Kakav je poslednji DLC Battlefronta II i da li je ta igra vredna kupovine?“ , „Da li će Čubaka i Milenijumski soko preživeti Epizodu IX?“ , „Da li će Kajlo preživeti Epizodu IX i da li će ostati na Tamnoj strani?“ …

GDE MOŽETE DA SLUŠATE RADIO TATUIN 202?

U ovom trenutku podkast možete slušati preko aplikacija za puštanje podkasta, platforme TuneIn i, naravno, ovde na našem sajtu.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Player FM ili platforme TuneIn, to možete uraditi tako što ćete u pretragu ukucati naziv našeg podkasta i kad ga pronađete pritisnite „Subscribe“ kako biste dobili notifikaciju čim se pojavi svaka nova epizoda.

Ukoliko želite da slušate Radio Tatuin 202 preko aplikacije Podkicker, to možete uraditi preko RSS feeda. Kopirajte link iz zagrade (http://feeds.feedburner.com/RadioTatuin202HolonetSerbia) u add/import RSS polje, kod dodavanja novih podkasta unutar aplikacije. Dodajte Radio Tatuin 202 i uživajte u novim epizodama.

Za poslednje Star Wars vesti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s