Narednih nedelja počinju nova dosnimavanja Han Solo filma!

Solo: Star Wars priča je imao poprilično turbulentnu produkciju. Nakon što je došlo do „kreativnih razlika“ između prvobitnih reditelja filma, Fila Lorda i Krisa Milera, sa scenaristom Lorensom Kasdanom i šeficom Lucasfilma, Ketlin Kenedi, u rediteljsku stolicu je seo Ron Hauard. Iskusni filmadžija je morao dosta toga da menja i ponovo snima – kako kažu glasine, preko 40% do tada snimljenog materijala je moralo da bude ponovo snimljeno – a neke uloge i likovi su čak morali da budu izmenjeni ili uklonjeni iz filma.

Kao šlag na tortu, sada nam stižu informacije sa Reddita koje kažu da će za ovaj film biti rađena još jedna tura dosnimavanja krajem ovog meseca. Naime, jedan izvor iz produkcije filma (koji je i ranije davao tačne informacije) je na Redditu saopštio da krajem januara počinje nova tura dosnimavanja koja će trajati oko tri sedmice!

E sad, da li je ova vest razlog za brigu? Pa, u ovom trenutku Solo: Star Wars priča je duboko u fazi postprodukcije i sasvim je izvesno da sad postoji neka radna verzija filma. Nije ništa neobično da se u ovoj fazi, kada reditelj ima obrise konačne verzije filma i kad vidi šta bi trebalo da se promeni/doda kako bi film ispao bolji, rade dosnimavanja koja traju par nedelja. Tako da, bez panike! Setite se samo da je Odmetnik-1 oko četri meseca pre premijere imao dosnimavanja koja su trajala čak četri nedelje, a tada su snimljene i epske scene sa kraja tog filma.

To bi bilo to. Kakva su vaša očekivanja i da li se radujete ovom filmu, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Han Solo filmu posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s