X-Wing turnir u Gildi igrača!

U nedelju 28.01. sa početkom od 14h u prostorijama Gilde igrača (Novi Sad, Zmaj Jovina 22 (pasaž) u suterenu pored Connect prodavnice) biće održan turnir u X-Wingu.

Učešće na turniru je besplatno, a svi učesnici će dobiti nagrade (koje će naknadno biti istaknute). Pravila na turniru su sledeća:

• Sva ograničenja koja važe pri pravljenju listi za obične partije važe i na turniru.
• Svaka lista maksimalno može da ima 100 poena.
• Liste ne moraju da se predaju unapred, ali se dostavljaju organizatoru na početku turnira i ne mogu da se menjaju.
• Ako ima 8 ili manje igrača igra se tri runde turnira, ako ima 9-16 igra se 4 runde, ako ima 17-32 igra se 5 rundi.
• Uparivanje u prvoj rundi se vrši nasumično, uz dodatak da se preporučuje da se ne uparuju protivnici iz istog kluba odnosno grada. Svaka naredna runda određena je Swiss sistemom uparivanja.
• Svaka runda traje maksimalno 75 minuta, odnosno 1h 15min. Svaka partija može da se završi i ranije ukoliko jedan igrač uništi sve brodove protivnika pre isteka vremena. Ako se partija nije završila pre isteka vremena, kada istekne vreme tekući potez je poslednji potez i na njegovom kraju sabiraju se poeni, odnosno onaj ko je uništio više poena je pobedio.
• Veliki brodovi koji su spušteni na pola ili manje ukupnog broja rana (shields+hull) protivniku daju polovinu svoje vrednosti. Ukoliko veliki brod vredi neparan broj poena, vrednost koju dobija protivnik za uništeno pola broda zaokružuje se na manje.
• Ukoliko je rezultat nerešen ili su poslednji preostali brodovi uništeni istovremeno, prelazi se na Final Salvo, kako je opisano u osnovnim pravilima.
• Na organizatoru je da odluči da li želi da se nakon odigranih partija prelazi u knockout fazu gde se igra top 4 ili top 8

Za više informacija posetite zvaničnu event stranicu na Fejsbuku.

Za poslednje vesti o, bilo domaćim bilo stranim, konvencijama i okupljanjima fanova, posetite našu sekciju posvećenu Star Wars dešavanjima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s