Starkiler iz The Force Unleasheda se umalo pojavio u Rebelsima!

Star Prošireni univerzum Ratova zvezda je izrodio brojne legendarne likove, a među njih svakako spadaju i popularni Starkiler, odnosno Galen Marek, iz video igre The Force Unleashed, kao i njegov klon iz drugog dela te igre.

U nekoliko navrata imali smo slučaj da su ti popularni likovi iz starog Proširenog univerzuma prešli u novi kanon – kao što je to bio slučaj sa admiralom Tronom – a umalo se desila ista stvar i sa Starkilerom!

Naime, fanovima Star Warsa i te kako poznati glumac Sem Vitver (koji je davao glas Molu u The Clone Warsu i Rebelsima i koji je „glumio“ upravo Starkilera i njegovog klona u The Force Unleashed video igrama) je tokom strima na Twitchu rekao sledeće:

Usput, Dejv [Filoni, producent Rebelsa] mi je rekao da je razmišljao da načini Starkilera inkvizitorom u Star Wars Rebels. Na posletku, to se nije uklopilo u priču koju su hteli da ispričaju, ali je Dejv razmišljao o tome jer mu je to delovala kao zanimljiva ideja.

To bi bilo to. Da li vam se sviđa ideja Starkilera kao inkvizitora ili vam je drago što se ovo nije desilo, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Rebelsima posetite našu sekciju posvećenu Star Wars serijama i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s