Režiser filma o Han Solou koristi neobične metode za rad

Svi koji prate Tviter nalog Rona Hauarda, režisera predstojećeg filma o Han Solou odavno su navikli da sa vremena na vreme dobiju na poklon neku pikanteriju u vidu informacije o razvoju ovog dosta očekivanog filma.

Još otkako je preuzeo dirigentsku palicu od Fila Lorda i Krisa Milera u junu mesecu, nije retkost da verne pratioce počasti nekim zabavnim detaljem.

Zadnji tvit nije imao slike i detalje sa samog seta već je otkrio da se režiser ˝igra˝ sa akcionim figuricama omiljenih Star Wars likova i tako smišlja scene i dinamiku istih. On je tvitovao sebe sa figuricom i napisao ˝Akcione figure nam stvarno pomažu da stvorimo visoko oktansku akciju za #UntitledHanSoloMovie Da, ljudi, ovo je moj radni dan.

Na šaljivo pitanje jednog od pratilaca da li je akcija propraćena i prigodnim zvukovima, režiser je odgovorio u itom maniru  ˝Pa naravno, kako si znao.˝

Realno, ko bi mu zamerio na tome.

Film o jednom od omiljenih likova Star Wars sage još uvek nema zvaničan naslov i možemo ga očekivati u bioskopima 25. maja 2018.

Za poslednje vesti o Han Solo filmu posetite našu sekciju posvećenu Anthology filmovima i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s