Kolin Trevorou je tražio od Rajana Džonsona da ubaci jednu scenu u Epizodu VIII

Kao što je Rajan Džonson, reditelj Epizode VIII, tražio od Džej Džeja da u Buđenje Sile ubaci malu prepravku – da na kraju filma Artu, a ne BB-8 ide na Ah-Tu kod Luka – tako je i Kolin Trevorou, reditelj Epizode IX, imao jednu sličnu molbu za Džonsona.

Naime, MTV je pitao Trevoroua upravo to: „Da li si od Rajana tražio da uradi neku prepravku ili da nešto doda?“ Evo šta je reditelj Epizode IX odgovorio:

Bila je jedna sitnica. Nisam tražio da išta prepravi, već je više bilo: ‘Da li možeš da snimiš ovu jednu dodatnu stvar kad si već na tom mestu, tog dana?’ A on je to i uradio, što je sjajno. Ali, znate, sve je to deo kolaborativnog procesa koji ovde postoji – svi smo na vezi sa jedni drugima. Postoji iskrena želja od svih nas da uradimo ovu stvar kako treba, i mislim da postoji ta zabluda da imamo nekakvog korporacijskog gospodara koji nam diktira kako će ići priča, koja ide tako da bi se zaradilo što više para na igračkama. Stvarnost je ta da smo mi mala grupa ljudi [koji rade na priči nove trilogije], ali zapravo, kad malo razmislim, ta grupa i nije mala – i niko od nije korporacijski dron, već su svi kreativci koji najiskrenije žele da urade posao svog života kako bismo bili uspešni.

Kolin je potom otkrio da se na scenariju Epizode IX još uvek aktivno radi, te da snimanje filma kreće početkom sledeće godine.

To bi bilo to. Vaša mišljenja i reakcije na ovu vest nam ostavite u komentarima ispod.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s