Crveni kristal Luka Skajvokera u Epizodi VIII

luke-skywalker-the-last-jedi

Upozorenje! Nastavak članka sadrži potencijalne spojlere iz Epizode VIII, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Tokom prošle godine u nekoliko navrata su nam stizale glasine koje su rekle da Luk Skajvoker u Epizodi VIII poseduje kajber kristal koji čuva i/ili krije, a jedna verzija iste glasine je čak rekla da je taj kajber kristal zapravo onaj crveni kristal koji je bio unutar svetlosne sablje Darta Vejdera.

Međutim, s obzirom da je kredibilitet osobe koja je prenela tu glasinu bio upitan, te da je ova priča više delovala da je iz domena spekulacija, „Lukovom kristalu“ nije bio pridodat neki naročit značaj i pažnja. Ipak, sada nam stižu informacije sa portala Making Star Wars, koje izgleda potvrđuju čitavu priču.

Naime, kako tvrdi ekipa sa portala Making Star Wars, Luk Skajvoker će u Epizodi VIII imati jednu ogrlicu koju će svo vreme držati oko vrata. Ogrlica je od kanapa za koju je zakačen nekakav drveni deo, a na koji je opet zakačen kristal crvene boje. Making Star Wars napominje da su ovo proverene informacije i da ćemo ogrlicu i kristal videti u filmu.

E sad, šta je zapravo taj crveni kristal i da li će on na neki način biti povezan sa pričom filma ili je samo nekakav zanimljivi detalj, to se već ne zna. Naravno, prvi zaključak do kog dolazimo je ona glasina sa početka, tj. da se najverovatnije radi o kristalu Vejderove sablje, ali teško je reći koliko je to tačno.

Elem, to bi bilo to. Šta mislite o ovim informacijama i šta bi značilo za priču da je u pitanju zaista Vejderov crveni kristal, napišite nam u komentarima.

Za poslednje vesti o Epizodi VIII, posetite našu sekciju posvećenu Novoj trilogiji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s