Corellia Open I – turnir u X-Wingu

Pozivamo vas da učestvujete u Corellia Open I turnir u X-Wingu u Klub ljubitelja igara i fantastike d20 u Pančevu u nedelju, 18.12.2016. od 12 časova! Registracija pilota je od 11:30 do 12:00, dok vreme za 1. rundu kreće u 12:00!

Kotizacija za učešće na turniru će biti 300 dinara, a raspodela nagrada je sledeća:
– Ukoliko bude do 10 učesnika u turniru, celokupan nagradni fond ide osvajaču 1. mesta
– Ukoliko bude preko 10 učesnika turnira, nagradni fond se deli osvajačima 1. i 2. mesta.

*Nagradni vaučer igrač će moći da unovči u Gaming Centru u Novom Sadu, kako za X-Wing opremu i brodove, tako i za ostale boardgame-ove i opremu. (Moguća je isporuka igara/brodova!). Ovom prilikom se zahvaljujemo Gaming Centru na pomoći i u organizaciji ovog turnira!

Pored toga svaki učesnik u turniru će prilikom registracije dobiti jednu AA Autothrusters upgrade karticu i to sa Erratovanim tekstom od strane FFG-a, takođe će moći da odabere jednu od pilotskih AA kartica (Talonbane Cobra, Keyan Farlander i Mareek Stele).

Kao podsticaj da piloti ne koriste samo generičke „meta“ liste, organizator će posebno počastiti igrača sa najinovatinijom listom!

U slučaju dolaska 8 i manje učesnika igra se 3 runde Swiss sistema, a preko 8 igraće se 4 runde Swiss sitema. Uparivanja za 1. će biti random, uparivanja će biti rađena u Cryodex programu.

Molimo da u odeljku za diskusiju ovog događaja najavite dolazak na Corellia Open I. Pored ovog turnira, u d20 će u četvrtak od 19:30 biti organizovano predstavljanje ove igre za novajlije.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno postavite, nadam se da se vidimo u velikom broju!

Pew, pew, pew!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s