Evo kako će Luk Skajvoker i Kajlo Ren izgledati u Epizodi VIII

Upozorenje! Nastavak članka sadrži informacije koje se mogu okarakterisati kao spojleri, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost!

Portal Making Star Wars je uz pomoć svojih izvora u produkciji Epizode VIII došao do informacija o tome kako će Luk Skajvoker i Kajlo Ren izgledati u filmu.

Kako saznaje MSW, Luk Skajvoker će samo na početku Epizode VIII imati odeću u kojoj smo ga videli na kraju Buđenja Sile, što je i logično jer se Epizoda VIII nastavlja odmah tamo gde je stala Epizoda VII. Tokom najvećeg preostalog dela filma Luk će imati jednostavnu, sivu odeću koja je pomalo pohabana i iscepana – ekipa sa MSW-a je napravila šaljivu ilustraciju scene iz filma u kojoj se Rej nervira tokom treninga sa Lukom (slika iznad) gde se vidi kako ta odeća otprilike izgleda. Luk takođe nosi i štap, a nema kaiš na koji bi mogao da okači svetlosnu sablju.

Što se tiče Kajla, njegov izgled će manje-više biti isti kao i u Epizodi VII. Jedina je razlika što će u Epizodi VIII Kajlov šlem imati par drugačijih detalja, a najveća je razlika ta što će on imati veliki crni plašt koji je identičan onom kakvog je u Epizodama V i VI nosio Dart Vejder! U ovom trenutku nije jasno da li je Kajlo nekako nabavio Vejderov originalni plašt ili je napravio nekakvu repliku.

To bi bilo to. Šta mislite o ovim detaljima?

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s