Nove informacije o likovima za 3. sezonu Rebelsa

Prije nekoliko dana DisneyXD je objavio nove informacije vezane za likove Darth Maula, admirala Thrawna i Ezru. Opise porčitajte u nastavku:

Maul

Oslobođen iz mračnih dubina Malachora, Maul sada bijesni galaksijom. Vođen desetljećima dugom žeđi za osvetom, koja je počela da mu ljulja razum, neumorni bivši Sith Lord se nada da će zaliječiti stare rane tako što će izvršiti zadatak koji je trebao izvršiti prije mnogo godina. Iako je Maul otkrio da se je Galaksija promijenila tijekom njegova izgnanstva, mračni varalica zna gdje je zakopano nekoliko tajni.

Možemo samo nagađati kome se Maul želi osvetiti jer je lista poprilično dugačka. Na prvog koga bi smo pomislili bio bi Obi-Wan Kenobi koji se nalazi na Tatooinu, također u izgnanstvu. Nismo dobili nikakve nove informacije o povratku Obi-Wana kao ni James Arnold Taylora koji mu je posuđivao glas u The Clone Warsu i Rebelsima.

Puno vjerovatnija opcija bi bila osveta protiv njegovog bivšeg učitelja i njegovog novog učenika. Pošto Sam Witwer posuđuje glas i Maulu i Caru to je puno vjerovatnija opcija, a i tko ne bi volio vidjeti sukob između Maula i Vadera.

Grand Admiral Thrawn

Metodičan taktični genije, Grand admiral Thrawn je pozvan od strane Guvernerice Pryce kako bi uništio sve rastuću prijetnju Pobunjenika. Thrawn je ledeno analitičan, te cijeni informacije više od ičega. Jedini časnik u Carskoj floti koji nije čovjek već Chiss, Thrawn je zaslužio svoju poziciju kroz presudne pobjede gdje je koristio svoj briljantni um pomoću kojeg je nadmudrio svoje protivnike.

O Thrawnu nismo dobili novih informacija, osim što je lijepo vidjeti da kreatori Rebelsa izrazito poštuju lika te djeluje da su ga dostojno prenijeli u seriju što se moglo vidjeti u traileru.

Ezra Bridger

Ezrina snaga u Sili nastavlja rasti, ali također i njegova nesmotrenost. Nakon sukoba sa Darth Vaderom na Malachoru, Ezra je počeo brinuti da nije dovoljno snažan da pobjedi mračnu stranu. Sada, sa sedamnaest godina, postao je mnogo odvažniji kako misije pobunjenika postaju sve opasnije. Izdigao se je u rangu pobunjenika te je dobio mnogo više odgovornosti.

Ezra sada ima sedamnaest godina te je puno ozbiljniji nego u prve dvije sezone. Iako nije potvrđeno ove sezone bi također mogli vidjeti i ostale ćelije pobunjenika.

To bi bilo to. Što mislite o novim informacijama? Treća sezona Rebelsa počinje 24.09.2016.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s