Novi opisi likova iz Rogue One: A Star Wars story

Zvanična Star Wars veb straica je danas ažurirala svoj sajt sa novim informacijama o likovima, planetama i vozilima iz nadolazećeg filma Rogue One: A Star Wars Story.

SO GERERA

Prekaljeni veteran Ratova klonova, kao i trenutne pobune protiv imperije, So Gerera vodi grupu pobunjenickih ekstremista. So je izgubio mnogo u decenijama borbe, ali povremeni prikazi harizmatičnog i brižnog čoveka koji je nekada bio se povremneo ispoljavaju kroz njegovu tvrdu spoljašnost. Gerera je stacioniran na drevnoj planeti Džeda, koordinišući oduženu pobunu protiv imperijalne okupacije. Njegovo sve gore zdravlje mu nije pokolebalo volju za borbom.

BODI RUK

Bivši imperijalni pilot, Bodi poseduje velike pilotske i tehničke sposobnosti koje će da iskoristi za Pobunu. Uvek praktičan, ali jako nervozan, Bodi će morati da sakupi hraborst da bi se borio protiv Imperije.

ČIRUT IMVE

Veoma spiritualan, Čirut Imve veruje da su sva živa stvorenja povezana kroz Silu. Njegove slepe oči ga nesputavaju da bude jako vešt ratnik. Iako ne poseduje sposobnosti Sile, ovaj monah-ratnik je rigorozno trenirao svoje telo sa napornom fizičkom i mentalnom disciplinom.

„ŠORTRUPERI“

Specijalizovani stormtruperi, postavljeni u tajnoj imperijalnoj vojnoj bazi na planeti Skarif, šortruperi patroliraju plažama i bunkerima planetarnog postrojenja.

KAPETAN KASIAN ANDOR

Uspešni obaveštajni oficir Pobunjeničkog saveza sa iskustvom u borbama na terenu, kapetan Kasian Andor uživa visoko poštovanje kod svojih pobunjeničkih saboraca, zbog svoje sposobnosti da bude smiren tokom borbe i da završava svoje misije i uprkos minimalnim resursima.

AT-ACT HODAČICE

Veća verzija standardnog, borbenog AT-AT-a, AT-ACT hodačica ima mesta za transport teških građevinskih materijala ili borbene opreme. One su postavljane pri velikim imperijalnim građevinskim projekima, kao što su gradilišta za brodove ili veliki istraživački kompleksi.

BEJZ MALBUS

Brutalna realnost njegovog doma koji je pod imperijalnom okupacijom, ojačala je Bejza u pragmatičnog vojnika koji nosi teški mitraljez. Njegova ličnost je suprotnost spiritualnosti njegovog najboljeg prijatelja i moralnog vodiča, Čiruta Imvea.

DŽIN ERSO

Stavila je svoju burnu prošlost iza sebe kada je pozajmila svoje sposobnosti za viši cilj – Džin Erso je nemirna, buntovna i voljna da se bori protiv Imperije. Naviknuta da radi sama, ona brzo nalazi viši cilj prihvativši očajničku misiju za Pobunjenički savez.

DIREKTOR ORSON KRENIK

Kao upravnik Odseka za istraživanje naprednih oružja pri imperijalnoj vojsci, Orson Krenik je opsednut završetkom dugo odlaganog projekta Zvezde smrti. Okrutan ali brilijantan čovek, Krenik je stavio svoju reputaciju na kocku da bi Imperatoru uručio funkcionalnu borbenu stanicu.

SKARIF

Planeta Skarif bi bila prelepi tropski raj da na njoj nema veliko imperijalno vojno postrojenje. Na Skarifu se nalazi postrojenje gde se gradi velika imperijalna ratna mašina. Planeta je pokrivena neprobojnim štitovima i veoma je branjena.

U-VING

Izdržlijiv pešadijski transporter, a istovremeno i brod za podršku, korišćen u Pobunjeničkom savezu, U-ving je dobro naoružan brod sa pomerajućim krilima, čija je glavna upotreba da ulazi u oblasti pod jakom vatrom da bi postavio vojnike na bojno polje, a onda da daje vazdušnu podršku.

K-2SO (KEJ-TUESO)

Reprogramirani imperijalni droid obezbeđenja sada odan Pobunjeničkom savezu, K-2SO je uznemirujuća pojava za videti dok stoji u tajnoj pobunjeničkoj bazi. Pragmatični droid je efikasni infiltracioni agent, pošto može da se perfektno uklopi u imperijalna postrojenja.

DŽEDA

Mali peščani satelit, zaleđen trajnom zimom, Džeda je dom jedne od prvih civilizacija koje su istraživale prirodu Sile. Nekada, ovo mesto je bilo važno Redu Džedaja, a sada, Džeda služi kao mesto gde hodočasnici iz čitave galaksije mogu da traže duhovno usmerenje. Trenutno, Imperija okupira Džedu, i dugačke borbe između imperijalnih snaga i raštrkanih pobunjenika nastavlja se na ulicama uništenim zubom vremena.

Tobi bilo to za sad. Podsetnik da sledeći trejler za Rogue One: A Star Wars Story izlazi sutra.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s