Star Wars Celebration Europe 2016 na HoloNetu!

Jedan od najbitnijih događaja za Star Wars fandom ove godine je svakako Star Wars Celebration Europe, koji počinje 15.07. u Londonu i trajaće tri dana. Na ovoj megakonvenciji će biti pregršt veoma zanimljivih panela i dešavanja, te bi sa nje trebalo da nam stigne mnoštvo velikih vesti. Kako bismo vam olakšali praćenje ovog džinovskog eventa i kako vi ne bi propustili ni jednu bitnu novost koja će nam stići iz Londona, HoloNet sledećeg vikenda ulazi u poseban mod, te ćemo propratiti ovu megakonvenciju sa mnoštvom izveštaja, slika, analiza i svega ostalog.

Na SWCE narednog vikenda će bukvalno biti mali milion panela i predavanja, međutim, mi smo vam izdvojili one (verovatno) najbitnije koje ćemo pratiti sa posebnom pažnjom:

Petak (15.07.):

  • 12h „Ahsoka’s Untold Tales“
  • 17h „Rogue One: A Star Wars Story“

Subota (16.07.):

  • 13h „Star Wars Publishing“
  • 16h „Marvel’s Star Wars Comic Books Panel“
  • 17h „Star Wars Rebels Season 3“
  • 20h „Meet the Creators: The Minds Behind EA’s Star Wars Games“

Nedelja (17.07.):

  • 16h „Future Filmmaker Discussion & Closing Ceremony“

Pored ovih sedam panela, pratićemo još mnoštvo drugih, za koje ćemo pisati izveštaje ukoliko na njima bude otkriveno nešto zanimljivo ili veliko i bitno.

Kao i prošle godine, i sada će Celebration biti delimično uživo strimovan, tako da pratite HoloNet, jer ćemo vam davati linkove za strim.

Gomile slika koje budemo kačili ćemo objavljivati na našoj stranici na Tviteru, jer ne želimo da vam zatrpamo početne strane na Fejsbuku. Ukoliko iz nekog (nepoznatog) razloga ne volite da zalazite na Tviter, nemojte da brinete, jer će naši izveštaji i članci sadržavati mnoštvo slika.

Sledeći vikend će zaista biti uzbudljiv. Trebalo bi da nam stigne nekoliko trejlera (za Rogue One i Rebelse najverovatnije), možda prvi kadrovi Epizode VIII, te još mnoštvo najava i raznoraznih vesti.

Ispratite i ovaj Star Wars Celebration kako valja. Budite sledeći vikend uz HoloNet.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s