Kajber kristali u Rogue One

Upozorenje! Nastavak članka sadrži potencijalne spojlere iz Rogue One, tako da ostatak teksta čitate na sopstvenu odgovornost.

Kajber kristali zahvaljujući nedovršenim epizodama The Clone Warsa koje čine Crystal Crisis on Utapau ark, kao i epizodi Breaking Ranks iz prve sezone Rebelsa, imaju poprilično važnu ulogu u novom kanonu – ovi kristali su ključni element svetlosnih sablji jer fokusiraju zrak energije, a od njih se prave i super oružja (Zvezda smrti npr.).

Sada, kako saznaje portal Making Star Wars, kajber kristali će se pojaviti i u Rogue One!

Prema rečima MSW-a, kajber kristali u Rogue One se eksploatišu iz jedne planine (na nepoznatoj planeti) gde se stavljaju u narandžasto-crvene kutije. Uz tu planinu je imperijalni naučno-istraživački centar, kao i komunikacijska platforma. Čitavu ovu bazu obezbeđuju crni death truperi. U ovom trenutku se ne zna koji deo priče filma se odvija na ovom setu – da li pobunjenici napadaju ovu bazu? Da li ćemo videti kako imperijalni stručnjaci sitetišu velike kristale za Zvezdu smrti? Videćemo uskoro.

MSW takođe prenosi da se glumac Pol Veston, koji je igrao Nikto čuvara u Epizodi VI, pojavljuje a goreopisanom setu i da će igrati ulogu imperijalnog naučnika, koji radi na projektu sa kajber kristalima.

To bi bilo to. Šta mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s