Izvod iz knjige Aftermath: Life Debt

Američki tjedni časopis Entertainment Weekly je dobio uvid u novu knjigu  Chuck Wendig-a Aftermath: Life Debt. Life Debt je druga knjiga u trilogiji Aftermath koja govori o događajima poslije Povratka Jedija.

Sinopsis možete pročitati u nastavku:

Galaksija se mijenja, a pošto je mir sada počeo da izgleda kao moguća opcija neki se usuđuju zamišljati nove početke i nove sudbine. Za Han Sola to znači podmirivanje staroga duga, kojeg će podmiriti tako što će pomoći Chewbacca-i osloboditi njegov planet Kashyyyk.

U međuvremenu, Norra Wexley i njezina grupa pobunjenika kroz cijelu galaksiju proganjaju Admiralicu Rae Sloane i ostatke Carske flote. Admiralica se drži na oprezu zbog pojave novoga misterioznog admirala, te očajnički pokušava pronaći bilo koji način kako bi spasila Carstvo od potpunog uništenja. Čak i dok se borbe kroz galaksiju nastavljaju, Princeza Leia i Nova Republika pokušavaju uspostaviti dugoročni mir.

Ali lov na Admiralicu Sloane je prekinut zbog nestanka Hana i Chewbacce. Očajničkim željama da ih spasi Leia je pozvala Norr-u, Sinjir-a, Jas kao i ostatak njezinog tima kako bi pomogli pronaći nestaloga krijumčara kao i pomoći u borbi za slobodu.

Izvod teksta iz knjige možete pročitati na ovom linku.

Aftermath: Life Debt će se naći u prodaji 19.7.2016

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s