Rogue One: Opis droida i videa prikazanog akcionarima Disneyja

ro

Iako je ovih dana skoro sva pažnja Star Wars fanova usmerena na snimanje Epizode VIII kao i na poslednju epizodu Rebelsa, isplivalo je i par informacija vezanih za prvi Star Wars stand alone film – Rogue One.

Prvu vest nam donosi Making Star Wars. Kako prenosi ovaj portal, došli su do opisa lika kog će u filmu igrati glumac Alan Tudik. Naime, prema MSW-u, Tudik će u Rogue One igrati droida. Taj droid je „žgoljave“ građe, te podseća na B1 borbene droide kakve su koristili separatisti u prikvel trilogiji ili na 8D8 droida iz Džabine palate u Epizodi VI. Priča se da će droid biti delimično urađen mo-cap tehnologijom, a delimično praktičnim efektima.

Drugu vest nam donosi SlashFilm. Prema njima, pre par dana Disney je svojim akcionarima prikazao detalje iz svojih nadolazećih filmova, a među njima je bio i video iz Rogue One. Jedan od akcionara je SlashFilmu ovako opisao dati video:

Video je bio kratak. Videli su se crni stormtruperi, koji se navodno zovu ‘death troopers’, zatim truperi sa istim takvim oklopom koji se samo od metala i dosta podseća na oklop kapetana Fazme. Tu su potom bile i AT-AT hodalice bež boje, koje se malo ralikuju od onih iz Epizode V i imaju vrata sa strane trupa. Zatim su se brzo smenili kadrovi u kojima su u krupnom planu bili likovi koje igraju Felisiti Džouns, Dijego Luna i Doni Jen. Onda je bio jedan kadar sa Felisiti Džouns koja je bila u nekakvom šatlu i koja je nešto rekla, ali sam zaboravio šta“ , rekao je SlashFilmov izvor i zaključio: „Novi stormtruperi izgledaju sjajno. Sve je izgledalo sjajno i odavalo je osećaj kakav ima Epizoda IV.

To bi bilo to. Da li su ovi novi stormtruperi zapravo oni čije smo šlemove videli prošlog leta? Videćemo.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s