Epizoda VIII u Dubrovniku: novi detalji!

Koju planetu u Epizodi VIII će da predstavlja Dubrovnik? Koji glumci i glumice će da snimaju svoje scene tamo? Koji deo priče Epizode VIII će biti sniman u Biseru Jadrana? To su samo neka od pitanja koja nas muče još od kako smo saznali da će se na jugu Hrvatske snimati sledeći nastavak Star Wars sage. Međutim, danas nam se javio izvor koji je, kako kaže, uključen u produkciju filma i koji nam je odao par detalja koji bi mogli da nam pomognu u potrazi za odgovorima.

Izvor, koji je inače želeo da ostane anoniman, nam je izneo sledeće: uprkos skoro opšteprihvaćenom uverenju da će Dubrovnik predstavljati planetu sa kraja Epizode VII na kojoj se nalazi Luk Skajvoker (a ime te planete je Ak-Tu (Ach-To) – valjda se tako izgovara), naš izvor to oštro demantuje i kaže da Dubrovnik nije Ak-Tu, već je nova planeta koju ranije nismo videli na filmu. Dalje, rečeno nam je da će na Stradunu biti snimana akciona scena, a što se tiče glumaca, priča se da bi svoje scene tu trebao da snimi Benisio Del Toro!

To bi bilo to. Imajte u vidu da ove informacije nisu potvrđene i ne uzimajte ih zdravo za gotovo do neke zvanične potvrde ili demanta. Nadamo se da su informacije tačne i da ćemo ih dobiti još u toku narednih nedelja.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s