Daniel Flitvud Odgledao Epizodu VII

Kako smo preneli pre nekoliko dana, poslednja želja Daniela Flitvuda (Daniel Fleetwod), mladića iz Teksasa koji boluje od teškog oblika raka i koji na žalost odbrojava svoje poslednje dane, je bila da pogleda Epizodu VII ako je ikako moguće ranije.

Povodom toga, brojni Star Wars fanovi širom sveta su organizovali kampanju na društvenim mrežama čiji je cilj bio da reč o situaciji Daniela Flitvuda dođe do Lucasfilma koji bi mu omogućio ostvarenje njegove poslednje želje.

A kako je sinoć rekla Danielova supruga Ešli (Ashley) na Fejsbuku (slika iznad), kampanja je ispunila svoj cilj i predstavnici Lucasfilma su omogućili Danielu da pogleda film. Ešli je rekla da ih je nazvao Džej Džej Abrams (J.J. Abrams) lično i saopštio im te sjajne vesti. Daniel je odgledao radnu verziju filma i time je njegova poslednja želja ostvarena. Naravno, nemojte očekivati da će Daniel išta reći o filmu (sem da je super), jer je sigurno potpisan ugovor koji kaže da ukoliko Daniel otkrije nešto o filmu, da će usledeti ogromna novčana kazna.

To bi bilo to. Ovo je kraj jednog srećnog poglavlja, jedne inače tužne priče.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s