Kada Igračke sa Tematikom Epizode VII Stižu u Srbiju?

Poslednjih dana internetom kruže gomile slika igračaka sa tematikom Epizode VII koje su došle u skladišta američkih i britanskih prodavnica. Ti proizvodi će se pojaviti u prodaji od petka 4. septembra (što je najavljeno u maju, a što smo mi najavili još u januaru). Tog 4. septembra, koji je nazvan „Force Friday“, u SAD i Velikoj Britaniji trgovinski lanci će obeležiti dolazak proizvoda sa tematikom Epizode VII nizom raznih događaja i manifestacija, a prodaja će da počne u ponoć.

Međutim, da li će biti nečeg sličnog i kod nas, te kada uopšte stižu proizvodi sa tematikom Epizode VII u naše prodavnice? Odgovore na ova pitanja smo potražili u Dexy Co-u, najvećem domaćem lancu prodavnica igračaka. Na prethodna pitanja dobili smo sledeći odgovor od predstavnika Dexy Co-a:

Najveći deo Star Wars igračaka koje mi uvozimo je od firme Hasbro, a pošto uvek pratimo njihove najaktuelnije linije, pretpostavljamo da ćemo ih dobiti u isto vreme kada i ostale zemlje u Evropi.

Dakle, u ovom trenutku nemamo precizan odgovor na Vaša pitanja, ali pretpostavljamo da ćemo ih dobiti krajem godine.

Dakle moraćemo ipak još malo da se strpimo. Moje lično očekivanje je da bi smo igračke sa tematikom Epizode VII u našim prodavnicama najranije mogli videti u drugoj polovini oktobra. Dolazak tih igračaka u naše prodavnice sigurno neće biti obeležen kao u SAD, ali je vrlo verovatno da će biti raznih mini-dešavanja po šoping molovima i većim tržnim centrima.

To bi bilo to. U svakom slučaju pratite HoloNet Serbia jer ćemo vas prvi obavestiti kada bude bilo više informacija.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s