Nove Novelizacije Filmova!

Zvanična Star Wars veb stranica nam, konačno, donosi datum dolaska novelizacije Epizode VII, ali otkriveno nam je da se u Del Reyu radi na novim novelizacijama filmova originalne trilogije.

Još nam je na Proslavi u Anahajmu otkriveno da će pisac novelizacije Epizode VII biti čuveni Alan Din Foster (Alan Dean Foster), međutim datum objavljivanja ove knjige je i dalje ostao misterija. Neki su spekulisali da će on biti nekoliko meseci nakon premijere filma, a neki su čak govorili da će on biti i u novembru. E pa, i jedni i drugi nisu bili u pravu jer: novelizacija Epizode VII izlazi na dan svetske premijere filma (18.decembra) u digitalnom obliku, a knjiga sa tvrdim koricama će se pojaviti 5. januara 2016. godine.

Dalje, otkriveno je da će Del Rey ponovo da štampa novelizacije filmova originalne trilogije u jednoj knjizi pod naslovom Star Wars Trilogy. Star Wars Trilogy izlazi u prodaju 1. septembra ove godine u izdanju sa mekim koricama, a cena će da bude oko 10$. Evo i naslovne strane:

star wars trilogy cover

Pored prethodne knjige, u pripremi su novelizacije filmova originalne trilogije, ali i za mlađe čitaoce. Knjige se zovu: Star Wars: A New Hope — The Princess, The Scoundrel, and The Farm Boy, zatim Star Wars: The Empire Strikes Back — So You Want to Be a Jedi i na kraju Star Wars: Return of the Jedi — Beware the Power of the Dark Side! Prema rečima autora, ove tri knjige neće jednostavno preslikavati filmove scenu po scenu, već će ispričati istu priču ali iz potpuno drugačije perspektive. Evo i naslovnica:

To bi bilo to. Sjajne vesti sa čitaoce Star Warsa.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s