[SLIKE] Rogue One: Prvi Detalji Zapleta i Koncept Art

U ovim trenutcima se na Proslavi u Anahajmu održava panel posvećen Star Wars spin-off filmovima, a sa njega nam stiže nekoliko velikih informacija vezanih za prvi spin-off, koji se zove Rogue One.

Prva informacija koja je data za Rogue One, je zvanični logo filma – pogledajte gore naslovnu sliku. Zatim, druga važna stvar je da u Lucasfilmu, spin-off filmovi se nazivaju „anthology“ filmovi – što se takođe vidi kod logoa filma.

Kada je sama priča filma u pitanju, režiser Garet Edvards (Gareth Edwards) je dao odgovor, šta je uopšte radnja ovog filma: Film će da prati grupu pobunjenika koji pokušavaju da ukradu nacrte Zvezde Smrti, a priča se odvija između Epizode III i IV. Film je opisan kao ratna drama, a čak je i velik deo ekipe u produkciji radio na filmovima kao što su Saving Private Ryan i Zero Dark Thirty.

Na panelu je prikazan i mini-tizer od desetak sekundi koji pokazuje kadar šumovitog pejzaža, a u daljini, na nebu, se vidi silueta Zvezde Smrti, za to vreme se čuje radio komunikacija pilota tokom borbe.

Bio je prikazan i jedan koncept art koji, iako nije bilo dozvoljeno slikanje tokom panela, se pojavio na Tviteru. Pogledajte sliku:

ROCC1

To bi bilo to. Na osnovu opisa priče, deluje da su prošlogodišnje glasine bile poprilično tačne. Još jedna tura sjajnih vesti iz Anahajma. Snimanje na Rogue One počinje ovog leta u Londonu.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s