Putovanje do Epizode VII Počinje sa 20 Novih Knjiga!

Entertainment Weekly ekskluzivno prenosi kako će nas to Disney upoznati sa novom erom u kojoj se dešava Epizoda VII.

Disney će izdati barem dvadeset novih knjiga – što knjiga za odrasle, što knjiga za decu, što slikovnica i albuma sa sličicama – koje će se dešavati u periodu između Epizode VI i Epizode VII i koje će nas pripremiti i uvesti u svet u kojem se dešava sledeći nastavak Star Wars sage. Ovaj novi serijal, koji će biti izdavan od strane sedam različitih izdavača, će se zvati Journey to Star Wars: The Force Awakens (Putovanje ka Star Wars: Buđenju Sile).

Većina ovih knjiga se trenutno i dalje piše ili uređuje, ali je otkriveno nekoliko naslova. Del Rey radi na knjizi Star Wars: Aftermath, na osnovu čijeg naslova zvuči kao da je ona epilog originalnoj trilogiji. Sa druge strane, Marvel će da objavi strip mini serijal Star Wars: Journey to the Force Awakens, ali i još jednu priču koja će da bude iz perspektive C-3PO-a. Dok za one koji vole letelice Star Wars univerzuma, Studio Fun International će da štampa Star Wars: Ships of the Galaxy. 

Poput i ostalih proizvoda vezanih za Epizodu VII, knjige Journey to Star Wars: The Force Awakens serijala će se pojaviti u prodaji početkom septembra.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s