Mogući Detalji Zapleta Prvog Star Wars Spin-off Filma

Iako je u centru pažnje u poslednje vreme naravno Epizoda VII, upravo su isplivali detalji, koji navodno predstavljaju deo zapleta jednog od Star Wars spin-off filmova. Ovaj, prvi, spin-off film, koji dolazi u bioskope 2016. godine će da režira Geret Edvards (Gareth Edwards), a scenario piše Geri Vita (Gary Whitta) – oba na slici iznad – a detalje zapleta je preneo sajt slashfilm.

Prethodno je spekulisano da će ovi spin-off filmovi biti posvećeni pričama o poreklu nekih od najvećih likova Star Wars univerzuma – najčešće su se pominjala imena Boba Feta, Obi Van Kenobia, Jode i Hana Soloa – ali sada, slashfilm tvrdi nešto potpuno drugčije.

Po običaju, iako su detalji koji slede za sada samo glasine, oni su potencijalni deo zapleta ovog spin-off filma, tako da nastavak teksta čitate na sopstvenu odgovornost.

Nego da krenemo. Prema glasini, radnja filma se dešava neposredno pre Epizode IV. Kao što je već rečeno film neće pratiti jednog (poznatog) lika, već će pratiti grupu junaka, koji su, ni manje ni više, lovci na ucenjene glave! Prema slashfilmu, ta grupa lovaca na ucenjene glave je unajmljena od strane Pobunjeničkog saveza da ukrade nacrte Zvezde Smrti (Death Star)! Prema izvoru bliskom produkciji, priča deluje kao kada bi se napravio amalgam DC-jevog Suicide Squada i filma Ocean’s Eleven.

To bi bilo to. Veoma zanimljivo. Naravno, ovo je glasina, pa je i tretirajte kao takvu do neke zvanične potvrde.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s