Zavera protiv Vejdera!

Ne možete biti jedno od najmoćnijih bića u galaksij a da nemate neprijatelje. Sa druge strane ako ste dovoljno moćni i surovi kao Dart Vejder ti će neprijatelji skoro uvek ostati skriveni i bez konkretne akcije. Međutim, s vremena na vreme neki od njih će se odvažiti da pokušaju nešto, da vam oduzmu život. Ipak treba li i napomenuti kako je pokušati to protiv Vejdera čista ludost?

 

U stripovima Darth Vader (2020) tamo gde smo stali, saznajemo da je osoba koja je naručila atentat na Vejdera niko drugi do administrator Mur. Ona je zajedno sa drugim visokopozicioniranim članovima Imperijalnog dvora skovala zaveru da ubije Vejdera.

Sama je pogledala specifikacije Vejderovog oklopa i napravila uređaj za hakovanje koji ipak nije mnogo pomogao IG-88 protiv Vejdera.

Sada nakon neuspešnog atentata ona održava sastanak sa svojim zaverenicima i droidom kada se iznenada pojavljuje Vejder! I dok zaverenici pokušavaju isti trik sa hakovanjem ponovo, Vejder je izmenio svoj oklop i sada ih sa lakoćom masakrira ostavivši jedino administratorku Mur u životu.

Ona počinje da preklinje Vejdera za život obećavši mu da će otići na aukciju Grimizne Zore, kupiti Sola za Vejdera, koji će ga pak odvesti do Luka….

Vejder pristaje i ostavlja je u životu, zasad….

To bi bilo to. Pitanja i vaša mišljenja pišite u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za još Star Wars zanimljivosti posetite ovaj link i pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s