Kenedijeva će upravljati aktivnostima Lukasfilma i u godinama koje dolaze – Čejpek

Uprkos višegodišnjim glasinama da će predsednica Lukasfilma, Ketlin Kenedi napustiti kormilo ove kompanije, prvi čovek Diznija, Bob Čejpek je potvrdio da to neće biti slučaj.

Dizni je pre nekoliko nedelja održao konferenciju sa svojim investitorima gde je glavna tema bila stanje kompanije. Striming platforma Disney+ je za razliku od prošle godine donela mnogo više uspeha, sa više od sto miliona pretplatnika, a kompanija Dizni je pred sebe stavila zadatak da „svake godine na svojoj striming platformi objavi 100 novih serija“, uz komentar Čejpeka da je glavni prioritet kompanije upravo ova striming platforma.

Jedno od pitanja na ovoj konferenciji je bilo da li će Dejv Filoni preuzeti poziciju Kenedijeve, ali je to Čejpek odmah demantovao:

„Potpuno smo oduševljeni time što imamo takav kreativan talenat u kompaniji, kakav je Ketlin Kenedi. Radujemo se tome što će Kenedijeva upravljati aktivnostima Lukasfilma i u godinama koje dolaze“

Ugovor predsednice Lukasfilma je trebao da istekne na leto 2021, ali kako stvari stoje, ona će ostati na toj poziciji i nadgledati sve nove projekte koji su u planu u skorijoj budućnosti.

Da li se slažete sa ostankom Ketlin Kenedi, kao i svoje mišljenje o Diznijevom planu za sadržaje striming platofrme, možete nam ostaviti u komentarima i pridružite se diskusiji na našem Diskord serveru.

Za poslednje Star Wars vesti i zanimljivosti pratite HoloNet na Fejsbuku i Tviteru.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s